• Δευ - Παρ 9.00 - 18.00 Σαβ 09:30 - 13:30
  • Λεωφ. Ευελπίδων 161
  • +30 2103005900

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ  ALYKON AUTODEAL POINT

Εδώ που θα συναντήσετε το αυτοκίνητο που θα συντροφεύει τις στιγμές της ζωής σας με ασφάλεια και σιγουριά.

Η φιλοσοφία της ALYKON AUTODEAL είναι λίγο διαφορετική, πιστεύουμε ότι το αυτοκίνητο δεν είναι ένα ακόμη άψυχο προϊόν, αλλά ο σύντροφος και συνοδοιπόρος στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας. Το αυτοκίνητο μας φτιάχνει μνήμες και αναμνήσεις για μερικά από τα πιο απλά ή τα πιο σπουδαία γεγονότα στην ζωή μας. Ελάτε κοντά μας να δείτε την άλλη πλευρά της αυτοκίνησης.

 — Γιάννης Σμυρλής, Πρόεδρος της ALYKON GROUP

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η διαφορετική ματιά στην αυτοκίνηση από την ALYKON Κυκλική Οικονομία.

Η πορεία της ALYKON στον χώρο της Κυκλικής Οικονομίας είναι περισσότερο από γνωστή. Η αγάπη μας, το πάθος μας για την αυτοκίνηση μας οδήγησε στην δημιουργία της Auto Deal Point. Δικαιούμαστε να ισχυριζόμαστε ότι γνωρίζουμε το αυτοκίνητο εκ των έσω. Σίγουρα τα περισσότερα αυτοκίνητα που προβάλουμε προς πώληση τα έχουμε οδηγήσει, με κάποια έχουμε ταξιδέψει. Αντιμετωπίζουμε τον υποψήφιο αγοραστή με ειλικρίνεια και μάλιστα δεν διστάζουμε να επισημάνουμε τα αδύνατα σημεία του προς πώληση αυτοκινήτου. Κάποια αυτοκίνητα μπορούμε να τα υποστηρίζουμε με ανταλλακτικά, λόγω της φύσης του αντικειμένου της μητρικής εταιρείας. Επενδύουμε στην προσωπική σχέση με τον υποψήφιο αγοραστή ενός εκ των αυτοκινήτων μας και πάντα τον αντιμετωπίζουμε σαν έναν εν δυνάμει διαφημιστή της προσπάθειας μας.

OUR BRANDS

Γιατί εμάς?

Όποια και αν είναι η περίπτωση για εμάς είναι μια πραγματική ιστορία που φέρνει κοντά ανθρώπους και μηχανές. Με αγάπη αλλά και γνώση για αυτό που κάνουμε θα φροντίσουμε η εμπιρία σας για την αλλαγή αυτοκινήτου να είναι πραγματικά μοναδική!

Με την εγγύηση και την αξιοπιστία της ALYKON, φροντίζουμε να είναι κάθε αγορά σας ξέγνοιαστη

Ελέγχουμε όλα τα αυτοκίνητα προσεκτικά και σας παρέχουμε ότι χρειάζεσται για να είστε σίγουροι οτι τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου που σας ενδιαφέρει είναι ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ

Αγαπάμε τα αυτοκίνητα και τα θεωρούμε κομάτι της ζωής μας αλλά και της δικής σας, για αυτό φροντίζουμε το κάθε αυτοκίνητο μας να σας πεί την δική του ιστορία. Ακουστε το.

Τι Λένε οι Πελάτες μας

en_USEN